Obradovic gelen yarı final sonrasında açıklamalarda bulundu

Spor Toto Erkekler Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin Tofaş'ı mağlup ederek yarı finale çıktığı maç sonrasında Zeljko Obradovic basına açıklamalar yaptı.

Obradovic gelen yarı final sonrasında açıklamalarda bulundu
27 Mayıs 2017 - 00:45 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 00:50

Fenerbahçe’nin Tofaş’ı Bursa’da 74-70 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçe başantrenörü Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

"TOFAŞ'I TEBRİK EDİYORUM"

Obradovic “İlk önce Tofaş’ı oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Onlar ligin en iyi skor yapan yakımı. Özellikle de asist oranı en iyi takımlardan. Bu da topu sahada iyi paylaştıklarını gösteriyor. Rakibe saygı göstererek hazırlandık. Burada kaybettiğimiz maçı unutmadık. Burada biraz da şampiyonluk sonunda yaşadığımız mental sonucun etkilerini de gördük. Takım olarak Darüşşafaka Doğuş’a karşı hazırlanmalıyız.” diye konuştu.

"KENARDAN GELENLER BÜYÜK KATKI VERDİ"

Deneyimli başantrenör sözlerini “Kenardan gelen oyuncuların takıma verdiği katkı çok önemliydi. Çok büyük katkı verdiler. Takıma katkıları açısından; Melih, Egehan, Ahmet ve Barış’ın yaptıkları çok önemliydi. Son 10 dakika onlarla oynayan Sloukas’ı da karmak lazım. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Tofaş taraftarına da teşekkür ediyorum, mükemmel bir atmosfer vardı.” şeklinde sonlandırdı

YORUMLAR

  • 0 Yorum