Obradovic'ten şampiyonluk açıklamaları

Spor Toto Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic gelen şampiyonluk sonrasında konuştu.

Obradovic'ten şampiyonluk açıklamaları
16 Haziran 2017 - 23:56 - Güncelleme: 17 Haziran 2017 - 00:16

Fenerbahçe’nin Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 4.maçında Beşiktaş’ı mağlup edip 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamladığı maçın ardından başantrenör Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Deneyimli başantrenör Zeljko Obradovic’in şampiyonluk açıklamaları:

"TARAFTARLAR BİZİM ÇOK ÖNEMLİ PARÇAMIZ"

“Taraftarların verdiği destek için çok teşekkür ederim. Onlar bizim çok önemli parçamız. Avrupa şampiyonu olduktan sonra play-off maçlarına başlayış şeklimizden çok mutluyum. O başarıdan sonra oyuncularım müthiş karakter gösterdi ve bu pozisyona geldik. 9 maç oynadık play-off’larda ve yenilmedik. Son 2 maç çok zordu, uzatmaya gitti”

"BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDİYORUM"

“Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Çok iyi bir takım ama oyuncularımı da tebrik ediyorum bu enerjiyi buldular ve zorlu maçtan geri gelip galip gelmeyi başardılar. Momentum Beşiktaş’taydı, 14 sayı öndeydiler. Herkes maçın bittiğini düşünüyordu ama oyuncularım öyle düşünmediler ve geri geldiler. Gerçek kahraman onlar. Müthiş bir sezon geçirdiler, çok güzel şeyler yarattılar. Bu tarihi sezonun en büyük başrolü taraftarlarımız, her zaman çok önemliler ve hep öyle olacaklar”

"EN BÜYÜK AMAÇLARDAN BİRİ KADROYU KORUMAK"

“Sonuna kadar savaşan ve asla pes etmeyen bir takımım var. Hepimiz biriz ve birlikteyiz. Oyuncuların tatil zamanı geldi ama bizim amacımız şimdi çalışıp önümüzdeki sezona hazırlanmak. En büyük amaçlarımızdan bir tanesi de bu kadroyu korumak. Gelecek sezon da aynı başarıları yaşamak istiyoruz”

AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR EDERİM

“Aziz Yıldırım’a teşekkür ederim. Onun sayesinde hepimiz buradayız. Daha sonra Asbaşkanımız Ozan Balaban’a teşekkür ederim her zaman yanımızda oldu. Birlikte çalışmak için güzel bir formül yarattık. İnşallah hep birlikte oluruz. Genel menajerimiz Gherardini, antrenör ekibim, bütün ofis ekibi, sağlık ekibi bu başarını bir parçası. Hepsine teşekkür ediyorum"

YORUMLAR

  • 0 Yorum