Odessa'da Fenerbahçe'ye komplo mu kuruluyor

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki kaderini belirleyecek tarihi gece öncesi sıcak gelişmeler var

Odessa'da Fenerbahçe'ye komplo mu kuruluyor
08 Aralık 2016 - 09:00

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki kaderini belirleyecek tarihi gece öncesi sıcak gelişmeler var. Zorya-Manchester United maçının oynanmayacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki kaderinin belirleneceği maçlar öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertli ekibin Feyenoord'a tek farklı bile yenilmesi halinde turlayacağı gecede grubun diğer maçında Zorya ile Manchester United karşılaşacak. Karşılaşmanın oynanacağı Odessa kentinden ise keyif kaçıran haberler gelmeye başladı.

Ukrayna'dan gelen son haber Zorya'ya Avrupa Ligi'nde ev sahipliği yapan Chornomorets Stadı'nın zemininin buzla kaplı olduğu yönünde.

Bu olumsuzluk nedeniyle Zorya-Manchester United maçının oynanmaması tehlikesinin belirdiği ileri sürülüyor.

Bu durumda Fenerbahçe'nin bu akşam alacağı kötü bir sonuç sonrası, İngilizler'in Zoryamaçına farklı hesaplarla çıkma ihtimali var.

Gelişmelerin yakından takip edildiği, UEFA yetkililerinin de alarma geçtiği ifade ediliyor. Zorya-Manchester United maçının hakemi Tamas Bognar'ın da stada giderek incelemelerde bulunmaya başladığı ifade ediliyor.

Bilindiği üzere Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 10 puanla lider durumda. Manchester United'ın 9, Feyenoord'un 7 puanı bulunuyor. Üç ekibin de gruptan çıkma ihtimali var.

: Fanatik

FEYENOORD-FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ SON DAKİKA GELİŞMESİ.. ONBİRLER.. (Devamı...)