'Ofsayt olmasın diye dua ettim'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hatayspor'u 3-0 mağlup ettikleri maç sonrası konuştu.

'Ofsayt olmasın diye dua ettim'
05 Aralık 2020 - 21:45 - Güncelleme: 06 Aralık 2020 - 01:48
Süper Lig'de Hatayspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Maçı değerlendiren Terim, "Son 3 maçta hakikaten ortaya koyduğumuz iyi oyunlar var. Keşkelerimiz var muhakkak. İyilerimiz var. Sonuçta oyuncularım kutlanacak iş yaptı. Kendilerini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bütün rakamlarda önde olduğumuz görünüyor 3 maçta. Bu da beni sevindiriyor" dedi.

Müsabakaya akredite olan basın mensuplarının sorusu üzerine bay geçme durumunu yeniden yorumlayan Terim, "Oynasak iyi olurdu ama 'Boş geçtiğimiz için Karagümrük maçında şöyle-böyle oldu' diyecek halimiz yok. Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Biz bunları çok gördük. Çok uzun galibiyetler, neredeyse mağlubiyetleri unuttuğumuz yıllar çok oldu. Alışkınız. Bir gecede play-off geldi, iki kupa almamız gerekirken bir tane aldık. Birden bire 9 puandan 4,5'a indik, sonra 4'e düştük. Biz bunların hepsini oynadık. Nerede olursa olsun, her halükarda oynamalıyız. Kaybedebiliriz ama oynamalıyız." değerlendirmesini yaptı.

'Gurur verici bir şey'

Diagne'nin performansı hakkında da yorum yapan tecrübeli teknik adam, "1000. gol Diagne'ye, bir golcüye nasip oldu. Hayırlı olsun. Büyük ve önemli bir rakam. Galatasaray'a ve bana hayırlı olsun. Gurur verici bir şey. Bir jenerasyon ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Fatih Terim sözlerini, "Kerem de bunların içinde en genci ve geliş yeri kategori olarak diğerleri gibi değil ama çok yetenekli bir çocuk. Gol atmasına çok sevindim. Tebrik etmek istedim. Ofsayt olmasın diye dua ettim. Oğulcan, Ali Yavuz, Taylan, Kerem... Allah izin verirse daha da genç oyuncularımız çıkacaktır. Bugün Jesse de pozisyona girdi, o da girmeye devam edecektir" ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum