''Oğlum Beşiktaş'ta kalmak istiyor''

Beşiktaş'ın geçen sezon en önemli isimlerinden olan Rachid Ghezzal için babası Mohamed Ghezzal önemli açıklamalarda bulundu.

''Oğlum Beşiktaş'ta kalmak istiyor''
05 Temmuz 2021 - 12:00
Beşiktaş, sezonu kiralık olarak tamamlayan Rachid Ghezzal'in bonservisini almak için çalışmalarını sürdürürken, yıldız oyuncunun babası Mohamed Ghezzal Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Rachid Ghezzal'in babası Mohamed Ghezzal, oğlunun Beşiktaş'ta kalmak istediğini söylerken, Galatasaray'ın ilgisini de doğruladu.

Mohamed Ghezzal, oğlunun siyah-beyazlı takımda çok mutlu olduğunu ''Oğlum Beşiktaş’ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler. Ghezzal yüzde 100 kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz. Bütün oyuncularla arası çok iyi. İstanbul’da ve Beşiktaş’ta oynamak ona çok yaradı. Bu saatten sonra başka takıma gitmesi çok zor'' sözleriyle dile getirdi.

Galatasaray'ın ilgisini doğruladu

Galatasaray'ın da ilgisini doğrulayan Mohamed Ghezzal ''Oğlumun bu sezon gösterdiği performansın ardından sadece Beşiktaş değil Galatasaray da bize teklif yaptı'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, bir süredir Ghezzal'in bonservisini almak için kulübü Leicester ile görüşmelerini sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum