Oğlum idol olacak

Galatasaray’ın yoğun uğraşlar sonrası anlaşma sağladığı Maicon’un babısından mesaj geldi. Maurides Roque, “Maicon lider karakterli, korkusuz ve Sao Paulo’da kaptanlık yapmış bir isim. Taraftarların gözünde idol olacaktır” dedi.

Oğlum idol olacak
26 Haziran 2017 - 09:54

Artık Türkiye’ye gelmesi için sarı-kırmızılı taraftarların gün saydığı Brezilyalı defans oyuncusu Maicon, Galatasaray’ın geçtiğimiz sezonlarda büyük sıkıntı yaşadığı savunmaya ilaç olacak. 

Brezilyalı yıldız gelmeden önce babası Maurides Roque, Fanatik’e açıklamalarda bulundu. Maicon’u değerlendiren Maurides Roque, oğlunun bu hafta İstanbul’da olacağını müjdeledi.

“HERKES GALATASARAY BİLİR”

Baba Roque, “Maicon bir aksilik olmaması durumunda bu hafta İstanbul’a gelecek ve Galatasaray’a imzayı atacak. Onun burada başarılı olacağından eminim. Galatasaray herkes tarafından bilinen ve birçok Brezilyalı futbolcunun daha önce forma giydiği bir kulüp. Maicon, lider karakterli, korkusuz ve Sao Paulo’da kaptanlık yapmış bir isim. Orada da çok sevildi. Şimdi aynı etkiyi Galatasaray’da da yapacaktır” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL GÜZEL YER”

Oğlunun sarı-kırmızılı taraftarların beklentilerini karşılayacak kalitede olduğunu vurgulayan Maurides Roque, “Uyum sağladıktan sonra taraftarların gözünde idol olacaktır. Galatasaray’da Felipe Melo nasıl bir etki yarattıysa, aynısını belki de daha fazlasını yapacağına inanıyorum. İstanbul’un çok güzel bir şehir olduğunu biliyorum. Umarım ben de oğlumu ziyarete geldiğimde bu kenti gezme şansını elde edeceğim. Kesinlikle şunu düşünüyorum, oğluma herkes hayran kalacak” şeklinde konuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum