Oğuz Çetin'le ben ilk yarı 4 atardık

Fenerbahçe'nin gollerini duran toptan bulması hakkında açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Dİlmen, 'Fenerbahçe'nın 1

Oğuz Çetin'le ben ilk yarı 4 atardık
25 Eylül 2016 - 09:00

Fenerbahçe'nin gollerini duran toptan bulması hakkında açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Dİlmen, 'Fenerbahçe'nın 1.84, Gaziantepspor'un 1.80 boy ortalaması vardı. Duran toptan gol atılıyor diye düşünüyordum öyle de oldu. Fenerbahçe'nin her iki golü de duran toptan' dedi.  
Gaziantepspor'un 1-1'i yakalaması hakkında konuşan Dilmen, 'Futbolda çok büyük konuşmamak gerek. İlk yarıyı izledikten sonra ikinci yarıda oyun Gaziantepspor lehine döndü. İkinci yarıda ilk yarıdan daha farklı bir Gaziantep vardı.  Bunu Fenerbahçe'de sağladı. Gaziantespor, ilk yarıdaki ön görümü mahcup eder seviyeye getirdi maçı.Yumurta dayandı misali oldu.. Duran top takımı canlandırdı. Fenerbahçe kolay maçı zora soktu' ifadelerini kullandı. 
Taraftarlar içinse Rıdvan Dilmen, 'Seyirci ikinci yarıda VolkanHasan Ali tezahüratları yaparken sanki farklı öndeymiş gibiydiler' şeklinde konuştu. 

Haber: Fanatik