Okan Buruk: Grupta hiçbir şey net değil

Kendi sahasında Mönchengladbach'la 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Buruk karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Grupta hiçbir şey net değil
03 Ekim 2019 - 23:06

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. Hafta maçında kendi sahasında Bundesliga ekibi Borussia Mönchengladbach'la 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Buruk şöyle konuştu:

"Bugün özellikle formda olan ve oyun olarak ofansif olan bir takımla karşılaştık. Genele bakıldığında geride oynadık ve pozisyon verdik. İkinci yarıda gol atan, gole yaklaşan taraf bizdik. İkinci yarıda gol atma şansı geldi, pozisyon da vermedik ama şans golüyle 90+2'nci dakikada gol yedik ve berabere bitti. Son dakika golü bizi üzdü. Oyuncu performansı olarak oyuncularımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"Grupta hiçbir şey belli değil"

Grupta henüz bir şeyin belli olmadığını vurgulayan Buruk, "Şu anda iki maç oynandı ve oyun olarak değerlendirdiğimizde Roma'da da galip gelebilirdik. İlk yarıdaki oyunumuz iyiydi. Şansız bir gol yedik. Takımlar birbirini yenebiliyor. Yarış tüm takımlar için devam ediyor. Takımlar birbirine yakın. Wolfsberger ile 2 maç, sonrasında da Roma ile oynayacağız ve grubumuz o maçlarla şekillenecektir" diye konuştu.

"İkinci yarıda çok iyiydik"

Okan Buruk, maçın ikinci yarısında iyi bir oyun sergilediklerini dile getirerek, "İkinci yarı da çok iyiydik. İlk yarı daha iyi çıkışlar yapabilirdik. Roma'da ikinci yarıdaki oyunu hiç hatırlamak istemiyoruz. Genelde iyi oynadık. İkinci yarıda çok daha iyiydik ve bu oyunu sürdürmek istiyoruz" dedi. 

"Güncel başarıları önemsemiyoruz"

Maç öncesi 'kazanmak istiyorduk' diyen Buruk, "Bu maça çıkarken takım başarısı ve ülke puanına katkı yapmak istiyorduk. Her zaman ki ilk 11'imizle sahaya çıktık. Kazanmak için oynadık. Şansız bir golle bunu başaramadık. Diğer takımlar da iyi niyetli bir şeyler yapmaya çalışıyor. Alman ligi önümüzde, İtalyan ligi de önümüzde. Ligimizi geliştirmeliyiz. Ligimizde güncel başarıları önemsiyoruz. Biz de her maçı kazanmak için oynuyoruz" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum