Okan Buruk'tan Fenerbahçe ve U19 yanıtı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçının ardından Fenerbahçe ve Süper Kupa hakkındaki soruyu yanıtladı.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe ve U19 yanıtı
03 Nisan 2024 - 00:15
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor galiibyetinin ardından basın toplantısında Fenerbahçe ile ilgili sorulan soruyu da yanıtladı.

Okan Buruk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 kadrosuyla çıkması halinde bile kendilerinin normal 11'leriyle sahada yer alacaklarını dile getirdi.

"Fenerbahçe Süper Kupa finaline U-19 kadrosuyla çıkarsa sizin kadro planlaması konusunda bir değişikliğiniz olacak mı?" şeklindeki soruyu yanıtlayan Okan Buruk, ''Bu bizim sorunumuz değil aslında. Alanya maçına Alanya hangi kadroyla çıkıyor diye bakmıyoruz. Ya da bir sonraki maç rakibimiz Pendik, biz hangi kadroyla çıkacak diye bakmıyoruz. Biz gideceğiz, normal kadromuzla maçımıza çıkacağız. Belirlenen yerde, belirlenen saatte. Şanlıurfa halkı da orada bizi bekliyor. İki tane büyük takımı görmek istiyor. Sadece Şanlıurfa değil, etrafında da birçok il var, Fenerbahçe’yi Galatasaray’ı seyretmek için bekleyen. Biz kendi programımız üzerinden gideceğiz. Rakibimiz kimle çıkar? İsterse çıkmaz, ister farklı bir şey olur. Benim diyecek bir şeyim yok burada. Rakibimizin kararı. Bizim ana düşüncemiz çıkıp kendi kadromuzla maçı oynamak. Lig nasılsa Süper Kupa da aynı şekilde bizim için oldukça önemli'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum