Okan Buruk'tan itiraf ve hakem tepkisi!

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, maç sonu konuştu.

Okan Buruk'tan itiraf ve hakem tepkisi!
21 Kasım 2020 - 21:47
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetin tek sorumlusu olduğunu vurgulayan Buruk, "Mağlubiyeti önce kendime bağlıyorum. İlk devre ve ikinci devre arasındaki farklılık benim tercihlerim nedeniyle oldu. Devre arası değişiklikler etkili oldu. Daha çok rakip kaleye gittik. 2-1'i yakalayabilirdik. 2 duran topla 2-0 oldu. 2 duran toptan belki bizim için basit gol. 2-0'dan çevirebilirdik. 10 kişiyle 3-2'yi bile yakaladık. İkinci yarıdaki oyun ümit verici" dedi.

'Sergen Yalçın ve Beşiktaş'ı tebrik ediyorum'

Okan Buruk sözlerini, "Zor bir maç günü bu. Milli takım maçları, kulüp takım maçlarını inanılmaz bölüyor. Oyuncuları milli takıma gönderiyoruz. Oynasa dert, oynamasa dert. Oynamıyor, doğru düzgün antrenman yapmıyor. Oynuyor, yorgun oluyor. Milli takım sonrası zor oluyor böyle. İkinci yarıdaki oyun ve istekten memnunum. Maçı çevirebilirdik, çeviremedik. Sergen Hoca'yı ve Beşiktaş'ı sahadaki emeklerinden ötürü tebrik ediyorum" ifadeleriyle sürdürdü.

Hakem kararlarını da eleştiren Buruk, "Hakemden iki kulübe de, futbolcular da mutsuz. Haftanın en önemli maçına yapılacak atama daha doğru planlanmalı. Ümit Öztürk, hangi başarıyla bu maça atandı. Hakem beni uyarıyor, ben de 4. hakeme söyledim, 'Siz de onu uyarın, daha iyi yönetsin' dedim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum