Okan Buruk'tan play-off sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester City maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan play-off sözleri
29 Ocak 2026 - 02:51
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, son 24 takım arasına kalmalarını değerlendirirken transfer konusuna da değindi.

Mücadeleyi değerlendiren Okan Buruk, "Maçı ilk yarı ve ikinci yarıdaki oyun olarak ikiye ayırmalıyız. Maça çekingen başladık, ön alan baskılarında tam olarak yerleşemedik. Baskılara giderken zaman zaman zorlandık. İkinci yarıda çok daha önde oynadık. İki yarı arasında topa sahip olma oranları çok değişti. Öne doğru paslarla da çıktık. Bence biraz daha üretebilirdik. Belki erken bir gol bulsak maçın içine etkili şekilde girebilirdik. Özellikle ikinci yarıdaki oyun bizi mutlu etti. Rakibin çok kaliteli ayakları var, bunu değerlendirdiler'' ifadelerini kullandı.

Play-off turundaki rakipler hakkında konuşan başarılı teknik adam, "Önemli olan ilk 24'e girmekti. Juventus ya da Atletico Madrid gelecek. Atletico Madrid'i tanıyoruz, çok yakın zamanda oynadık. Juventus da bildiğimiz bir takım. Daha yüksek puanla bitirip daha başka takımlarla da eşleşebilirdik. Hayırlısı neyse o olsun. Stada geldiğimizde ilk taraftarımızın sesini duyduk. İkinci yarı biz daha çok oynadıkça onlar coştu. Her zaman taraftar bizim itici gücümüz. İki ayaklı maça geçiyoruz, ilk maçı da kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarımızla birlikte çok yükseleceğimizi, kim gelirse gelsin iddialı olacağımızı söyleyebilirim'' dedi.

Transfer konusunda da konuşan Okan Buruk ''Transfer döneminde takviyelerimiz olacak, bunların da yeni liste içinde yer alması bizin için şans olacak'' dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum