Okan Buruk'tan Rafa Silva açıklaması!

Galatasaray, Portekizli 10 numara Rafa Silva'ya dikkat çeken bir kontrat sundu. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun vereceği kararı bekleyişe geçti. Öte yandan Okan Buruk, Portekizli yıldız ile görüşmediklerini açıkladı.

Okan Buruk'tan Rafa Silva açıklaması!
10 Haziran 2024 - 15:14
Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Benfica ile sözleşmesi biten Rafa Silva'ya yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro da imza parası içeren bir kontrat sunup beklemeye koyuldu. İlk etapta Portekizli futbolcu, Suudi Arabistan'dan gelen yüksek ücretli teklifleri değerlendirmeye alacağının sinyallerini verirken sarı-kırmızılı yönetim ise son teklifin bu olduğunu iletti.

Geçen süreçte 31 yaşındaki oyuncu, kariyeri açısından G.Saray hamlesinin daha doğru olacağını yakın çevresi ve menajerine iletince Portekiz basınına göre rotayı da İstanbul'a çevirmeye çok yaklaştı. 10 numara bölgesinin yanı sıra kanatlarda da oynayabilen deneyimli isim, bu hafta son kararını verip G.Saray'ın teklifi için son sözünü söyleyecek.

"Suudi Arabistan'a gidecektir"

Katıldığı yayında transferlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Portekizli yıldızla ilgili, ""Avrupa'da da birçok takım Rafa Silva'yı istiyordur. O beklentiler üzerinden büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecektir diye düşünüyorum. Bizim herhangi bir görüşmemiz yok" sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum