Okan Buruk'tan transfer açıklaması

Galatasaray, yeni teknik direktörü Okan Buruk ile resmen sözleşme imzalarken Okan Buruk, imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan transfer açıklaması
24 Haziran 2022 - 13:55
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk. Sarı kırmızılılar, Okan Buruk ile resmi sözleşme imzaladı.

Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Okan Buruk, imza töreninde hem takım hem de transferler hakkında konuştu.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Okan Buruk, "Fatih Hoca çok değerli. Galatasaray için çok önemli bir isim. Dün Fatih hoca beni aradı, 'Her zaman yanındayım' dedi. Dünyanın en mutlu insanlarından birisiyim. Galatasaray hocası olmamdan en büyük mutluluğu oğlum duydu. İnşallah ona yakışır, onun mutlu olduğu günleri de yaşayacağız." sözlerini kullandı.

Transferler hakkında

Transferler hakkında da konuşan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü, "Galatasaray'da potansiyelli oyuncular var. Antrenmanlar başlıyor, tüm oyuncularımı görmek istiyorum.
Sonrasında kararımızı vereceğiz. Orta sahaya takviye düşünüyoruz. Oyunun iki yönünü oynayacak oyuncuya ihtiyacımız var. Belirlediğimiz oyuncular var. Görüşmelerimiz hızlı bir şekilde sürüyor. Forvet bölgesine de takviye yapabiliriz. Çok fazla çift santrforla oynadım." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum