Okan Buruk'tan transfer sözleri

Okan Buruk, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, ellerindeki oyuncularla ilgili kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini de söyledi.

Okan Buruk'tan transfer sözleri
01 Aralık 2022 - 12:50
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Florya'daki antrenman öncesi konuşan Okan Buruk sakatlıkları bulunan Oliveira ve Icardi hakkında da konuştu.

Transfere karar vermek için önlerinde yeterli süre olduğunu söyleyen Okan Buruk, ''İlk elimizdeki oyunculara bakacağız. Transfer için çalışmalar yapıyoruz. Transfer dönemi öncesi oynayacağımız kupa maçları da bizim yapacaklarımız için önemli olacak. Önce elimizdeki oyuncuları kullanıp, buna göre karar vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Icardi ve Oliveira'nın durumları hakkında da konuşan Buruk ''Maalesef Sergio'nun bileği döndü. Icardi, topuk pası verirken arka adalesinde zorlanma oldu. Bugün durumu belli olacak'' dedi.

''Oyuncularımıza teklif gelmedi''

Ellerindeki oyuncularla ilgili transfer teklifi almadıklarını da söyleyen Buruk, ''Oyuncularımıza teklif gelmedi. Çok fazla şey yazılıyor. O geliyor, bu gidiyor. Tabii ki yazılacak. Dünya Kupası boşluğunda bir şeylerin olması gerekiyor. Şu an bize gelen net bir teklif yok. Transfer dönemi başladıktan sonra teklif gelebilir, gidebilir'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum