Okan Buruk'tan transfer sözleri!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Olimpia Ljubljana maçı öncesi konuşurken, Milor Rashica hakkında da dikkat çekici ifadeler kullandı.

Okan Buruk'tan transfer sözleri!
08 Ağustos 2023 - 00:46
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Olimpia Ljubljana maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, kazanmak istediklerini söylerken, transfer konusunda da konuştu.

Karşılaşma öncesi değerlendirmeler yapan Buruk ''Geçen sene lig ve kupa şampiyonu, eski yardımcı antrenörümüz Albert Riera Hoca’nın önderliğinde kazandığı iki rane kupa vardı. Rakibimizin ne kadar önemli bir takım olduğunu biliyoruz. İstanbul’a avantajlı bir sonuçla dönmek istiyoruz. Galatasaray’ın amacı her maçı kazanmaktır. Bizim de amacımız burada kazanarak geri dönmek'' dedi.

''Rashica'yı takımda istiyoruz''

Rashica'nın geleceği hakkında da konuşan Okan Buruk ''Rashica beğendiğimiz, istediğimiz, geçen sene kadromuzda önemli işler yapan bir futbolcu. Oyuncu ve kişilik olarak beğendiğimiz bir oyuncu olduğunu ve kadromuzda görmek istediğimizi söylüyoruz. Transfer döneminde ne zaman ne olur bilemiyoruz. Bu süreç sürüyor. Maça odaklıyız. Zaniolo’nun sakatlığı oldu. İnşallah bir sonraki maç bizimle beraber olacak. Kanat oyuncusu anlamında ileriye dönük bir oyuncu daha içeriye koymak istiyoruz. İlk tercihimiz Rashica'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçı ne zaman

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçta Slovenya temsilcisi Olimpia Ljubljana ile karşı karşıya gelecek. S Sport Plus'tan yayınlanacak karşılaşma 22:00'de başlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum