Okan Buruk'tan transfer yanıtı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan transfer yanıtı!
16 Ağustos 2023 - 00:19
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın Olimpija Ljubljana'yı 1-0 yendiği rövanş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söylerken, play-off rakipleri Molde'yi de değerlendirdi. Başarılı teknik direktör aynı zamanda transfer konusunda da önemli açıklamalar yaptı.

Takımının performansını değerlendiren Buruk, ''Çok istekli başladık. Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Ülke puanına kazanarak katkı verdik. Bundan sonra Molde'ye adapte olacağız. Cumartesi günü de Trabzonspor ile önemli bir maç var. Trabzonspor ilk hafta kazandı. Bizim için çok önemli ve değerli bir maç olacak'' dedi.

Play-off rakipleri hakkında da konuşan Okan Buruk, ''Molde, Klaksvik'i zor geçti, uzatma dakikalarında Linnes'in golü getirdi. İki takım da sentetik sahada oynuyor, 5'li savunma yapıyor. Kuzey'e gideceğiz, kolay olmayacak. Kendi sahasında etkili, güçlü bir takıma karşı oynayacağız'' ifadelerini kullandı.

Rashica ve Zaniolo yorumu

Beşiktaş'a transfer olan Rashica ve Aston Villa'ya gitmesi beklenen Zaniolo hakkında da konuşan Okan Buruk, ''Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Bizim sağ kanatta fazla opsiyonumuz var zaten. Birçok fırsat da geliyor, hazırlıklarımız da var. Düşüncelerimiz olacak. Zaniolo'daki süreç... Kulübümüzün görüşmeleri sürüyor. Kendisi Premier Lig'de oynamak isteyen bir oyuncu. Saygı duyuyoruz. Kulübün menfaatleri gereği olacak gibi gözüküyor, ne olacak bilemiyorum'' şeklinde konuştu.

Sergio Ramos sorusuna yanıt

Sergio Ramos hakkındaki soruya da kısa bir yanıt veren Buruk ''Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum