Okan Buruk'un 5. yıldız sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un 5. yıldız sözleri
08 Mart 2024 - 23:43 - Güncelleme: 09 Mart 2024 - 00:14
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ettikleri mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Okan Buruk aldıkları galiibyetin önemine dikkat çekerken, şampiyonluk hakkında da iddialı ifadeler kullandı.

Şampiyonluk hakkında konuşan Buruk, ''Galatasaray'ın hedefi her zaman şampiyon olmak. Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımıyız. En çok yıldızı olan takımız. Avrupa'da kupa kazanan takımız. En çok kupası olan takımız. Birçok şeyde ilki başardık. Öncelikli hedefimiz 24. şampiyonluk. Sonraki hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız olacak'' dedi.

Alınan galibiyeti de yorumlayan Okan Buruk, ''Önemli bir maçtı. Beşiktaş deplasmanında kazandık, bu hafta daha zor bir maç.. Her hafta daha zor bir maç bizi bekleyecek. Maça iyi başladık. İlk yarıyı 4-1 gibi önemli skorla bitirdik. Şut yüzdemiz, gole çevirme yüzdemiz önemliydi. Rakip de ilk attığı önemli şutta golü buldu. 6-2 önemli skor, en değerlisi 3 puan ve konsantrasyon ve aynı istekle oynamak. Uzun süre sonra oynayan oyuncular oldu. Kadromuzu tamamlıyoruz. Savunmada eksildik. Berkan Kutlu'ya güvendim, oyunun tamamında pozitif olarak, oyun kurma olarak destek oldu. Defansif olarak eksiklerimiz varken, ofansif anlamda önemli işler yaptık. Rizespor oynayan bir takım. Kalemizde tehlikeler yarattılar. Onlara da geçmiş olsun. Mithat sakatlandı, umarım kötü bir şeyi yoktur. Üzücü bir şey. Ben de aynı sakatlığı yaşadığım için daha fazla etkileniyorum'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum