Okan Buruk'un derbi sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un derbi sözleri
27 Şubat 2024 - 00:56
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk takımının performansını değerlendirirken, gelecek hafta ligde oynayacakları Beşiktaş derbisi hakkında da konuştu.

Galibiyeti değerlendiren Buruk, ''Antalyaspor'un ofansif anlamda iyi bir takım olduğunu bugün gördük. Bizim maç başlangıcımız biraz düşüktü. Eksiklerimiz var, Perşembe günkü maçtan sonrası var, birçok şey var... Son iki maçta en büyük sıkıntımız yaptığımız top kayıplarıydı. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Bugün kazanmak önemliydi, liderliği tekrar aldık. Yoğun bir fikstürden geçiyoruz. İç sahada taraftarımızla birlikte gerçekten güçlü bir oyun oynuyoruz'' dedi.

Okan Buruk'un derbi sözleri

Gelecek hafta oynanacak derbi hakkında da konuşan Okan Buruk, ''Önemli ve zor bir deplasmana gidiyoruz, Beşiktaş deplasmanı. Derbi maçları, özellikle kendi stadında oynadığında o coşkuyu yaşayacak bir ortam istiyor. Beşiktaş'ın stadı da her derbide bunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Zor bir deplasman, zor bir maç olacak. Rakibimizin kazandığı maçlarda gol yemediğini görüyoruz. Beşiktaş, güvenli bir oyunu seçiyor ve topu da zaman zaman rakibe veriyor. Biz oraya kazanmak için gideceğiz, şampiyonluk için kazanmak zorundayız ama Beşiktaş'ın da sahaya kazanmak için çıkacağını biliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Zaha'nın performansını de değerlendiren başarılı teknik direktör ''Zaha'yla alakalı beklentimiz tabii ki daha yüksek. Oynamak istiyor, onu da anlıyorum İlk 11 başlayınca daha iyi olacağını düşünüyor ama oyunun devamında onu kullandığımızda beklentilerimizi tam karşılamadı. Burada bir yarış var ve o da yarışacak, formayı almayı için bundan daha iyisini yapacak ve daha iyisini yaptığında da formayı alacak'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum