Okan Buruk'un gözü yeni bir rekorda! 7'de 7 istedi

Okan Buruk Süper Kupa’dan sonra gözünü şampiyonluk kupasına dikerken, öğrencilerinden kalan 7 maçı da kazanıp ligi rekor puanla bitirmelerini istedi

Okan Buruk'un gözü yeni bir rekorda! 7'de 7 istedi
10 Nisan 2024 - 11:53 - Güncelleme: 10 Nisan 2024 - 11:56
Galatasaray'ı geçen sezon şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk, geçtiğimiz günlerdeki Süper Kupa maçının ardından oyuncularını yeni bir rekor için motive etti. 50 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe karşısındaki Süper Kupa zaferinden sonra gözünü yeni rekorlara dikti. Kariyerine bir lig şampiyonluğu daha eklemek isteyen Okan Buruk, bu başarıya rekor puan ve büyük bir gövde gösterisiyle ulaşmanın hesapları içinde.

Süper Kupa maçının ardından oyuncularıyla yaptığı kısa konuşmada, “Siz üzerinize düşeni yaptınız. Bu kupayı kazanmayı hak ettiniz” diyen Buruk, Ramazan Bayramı nedeniyle takıma izin vermeden önce çıtayı en tepeye koydu. Süper Lig’de önlerinde 7 maç kaldığını hatırlatan Okan hoca, bu maçlara 7 final gözüyle bakacaklarını ve fire vermeden hepsini kazanarak sezonu rekor puanla kapatmaya çalışacaklarını anlattı.

Okan hoca takıma Bayram izni verdikten sonra da pazartesi günkü Alanyaspor deplasmanı için analiz çalışmalarına başladı. (Fanatik)


YORUMLAR

  • 0 Yorum