Okan Buruk'un maç sonu sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Okan Buruk'un maç sonu sözleri
26 Kasım 2023 - 00:27
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, Alanyaspor karşısında takımın performansını değerlendirirken, hafta arasındaki Manchester United maçı hakkında da yorumlarda bulundu.

Öncelikle Alanyaspor galibiyetini değerlendiren Buruk, ''Güzel bir maç izledik. Bize yakışan bir oyun. Sonlandırmada problem yaşıyoruz diye çok fazla söylemiştik, bunu bugün biraz kırdık. Kadrodaki değişikliklerin hepsi benim açımdan olumlu mesaj verdi. Tek üzücü yani Davinson'un ayağındaki ağrısı oldu, inşallah önemli bir şeyi yoktur ve bir sonraki maça yetişir'' dedi.

Manchester maçı hakkında da konuşan Buruk, ''Biz çok heyecanlıyız, taraftarımız da çok heyecanlı. Hedefimiz aynı oyunu oynamak, aynı isteği sahaya koymak. Bayern maçı da Alanyaspor maçı da bizim için fark etmiyor, Manchester United maçı da öyle olacak. Hedefimiz kazanmak'' ifadelerini kullandı.

Icardi için Real Madrid yanıtı

Icardi ve Real Madrid iddiaları hakkında da konuşan Okan Buruk ''Icardi, Galatasaray'ı çok seviyor. Galatasaray da Icardi'yi. Galatasaray'ın dışında Türkiye onu seviyor. Bir nesli Galatasaraylı yapma yolunda önemli işlere imza attı. Gerçek olup olmadığını bilmediğimiz haberleri değerlendirmeye gerek yok, zaten şu anda da kasım ayındayız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum