''Ölüm-kalım savaş maçı değil''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

''Ölüm-kalım savaş maçı değil''
16 Mart 2024 - 00:38
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maçı da değerlendirdi.

Abdullah Avcı, maç boyunca sakin kalmaları gerektiğini söylerken, gelecek planları hakkında da konuştu.

Fenerbahçe maçını değerlendiren Avcı ''Bu bir ölüm-kalım savaş maçı değil. Bizim çok rahat olmamız gereken bir maç. Tribünün de öyle olması lazım. Sakin ve sabırlı şekilde takımlarına destek versinler. Onu verdikleri zaman zaten sonuç geliyor'' ifadelerini kullandı.

Yeni sezon planlaması hakkında bilgi veren Abdullah Avcı, ''Senelik plan mı, üç senelik plan mı bunu başkanla net bir şekilde açıklarız. Kamp bile organize edilmiş şu anda. Şu anda yarışırken bir yandan da transfer çalışmaları hızlı bir şekilde tespit ve mevki olarak devam ediyor'' dedi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasındaki kritik derbide Trabzonspor, taraftarı önünde Fenerbahçe'yi konuk edecek. 17 Mart Pazar günü oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS ekranlarından 20.30'dan itibaren canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum