Olympiakos Başkanı'ndan Valbuena sözleri

Yunan radyosu Parapolitics FM'e konuşan Evangelos Marinakis, "Mathieu Valbuena, Olympiakos'a gelecek mi?" sorusuna "Olympiakos için Avrupa'da iyi işler yapmak ve şampiyon olmak çok önemli. Transferi duyurduğumuzda aldığımız oyuncunun kim olduğunu öğreneceksiniz. Ancak şunu söyleyebilirim ki kendisi iyi bir oyuncu." şeklinde yanıt verdi.

Olympiakos Başkanı'ndan Valbuena sözleri
23 Mayıs 2019 - 13:48

Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Fransız futbolcu Mathieu Valbuena ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Bir süredir Valbuena'nın Yunanistan ligi ekiplerinden Olympiakos'a transfer olacağı belirtiliyordu. Kulübün 51 yaşındaki sahibi Evangelos Marinakis ise transferle ilgili olarakönemli bir açıklamada bulundu. 

Yunan radyosu Parapolitics FM'e konuşan Evangelos Marinakis, "Mathieu Valbuena, Olympiakos'a gelecek mi?" sorusuna "Olympiakos için Avrupa'da iyi işler yapmak ve şampiyon olmak çok önemli. Transferi duyurduğumuzda aldığımız oyuncunun kim olduğunu öğreneceksiniz. Ancak şunu söyleyebilirim ki kendisi iyi bir oyuncu." şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum