Olympiakos - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki beşinci maçında Olympiakos ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

Olympiakos - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
25 Kasım 2021 - 08:54 - Güncelleme: 26 Kasım 2021 - 01:21
UEFA Avrupa Ligi gruplarının beşinci maçında temsilcimiz Olympiakos ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 

Georgios Karaiskakis'te oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Mücadele saat 23:00'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Olympiakos: T. Vaclík, K. Lala,  S. Papastathopoulos, P. Cissé, O. Reabciuk, A. Camara,  Y. M'Vila, M. Camara, G. Masouras,  H. Onyekuru,  Y. El-Arabi

Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Tisserand, Novak, İrfan Can, Zajc, Sosa, Ferdi, Mert Hakan, Pelkas, Berisha

Derbi moral oldu

Avrupa Ligi'nde Frankfurt'tan 1 puanla dönerek iyi bir başangıç yapan Fenerbahçe, sonrasında Olympiakos ve Antwerp maçlarından 1 beraberlik çıkarabilmiş ve zirvenin gerisinde kalmıştı. Son karşılaşmada Antwerp'i deplasmanda farklı geçtiler ve iddialarını sürdürdüler.

Sarı-lacivertliler, Olympiakos'a mağlup olması halinde Avrupa Ligi'ne devam edecek ve son karşılaşmaya Konferans Ligi bileti için çıkacak. Beraberlik durumunda ise Yunan ekibinin Antwerp karşısında puan kaybını bekleyecek. Fenerbahçe'nin kazanması halinde ise Olympiakos üçüncülüğe gerileyecek ve temsilcimiz, üst tur adına önemli bir avantaj sağlayacak.

Puan durumu;

1- Eintracht Franfkurt - 10 puan
2- Olympiakos - 6 puan
3- Fenerbahçe - 5 puan
4- Royal Antwerp - 1 puan

Fenerbahçe 2-1 önde

Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanan 3 maçın 2'sinde sarı-lacivertliler güldü. Son karşılaşmayı ise bu sezon Yunan temsilcisi 3-0 ile kazandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum