Olympiakos'tan flaş Emenike açıklaması

Yunanistan şampiyonu, Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü ile ilgilendiklerini resmen açıkladı ve sarı-lacivertli kulüple görüşmelerin sürüğünü de belirtti.

Olympiakos'tan flaş Emenike açıklaması
30 Haziran 2017 - 17:09

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın yeni sezon öncesi yönetime verdiği raporda kulüp bularak takımdan alrılmaları yönünde görüş bildirdiği üç futbolcudan biri olan Emmanuel Emenike, Yunanistan yolcusu.

Geçen sezonu Yunanistan Süper Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Olympiakos'un, Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu ile ilgilendiği resmen açıklandı.

Olimpiakos Kulübü İletişim Direktörü Konstantinos Karapapas, Emmanuel Emenike ile ilgilendiklerini doğruladı ve Nijeryalı forvet için Fenerbahçe ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

Yunan şampiyonu, Brown Ideye'nin Çin'e transfer olmasının ardından hücum hattını güçlendirmek için uzun süredir forvet arıyordu.

2013-2014 sezonundan bu yana Fenerbahçe'de olan, önceki sezon Premier Lig ekiplerinden West Ham ve Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'de kiralık olarak oynayan Emmanuel Emenike'nin sarı-lacivertli kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum