Önder Karaveli ile yola devam

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni teknik direktör olarak Önder Karaveli'yi getirdiklerini açıkladı.

Önder Karaveli ile yola devam
13 Ocak 2022 - 12:44
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni teknik direktör olarak Önder Karaveli'yi getirdiklerini açıkladı. Çebi, ayrıca Ceyhun Kazancı'nın sportif direktör olarak göreve başladığını duyurdu.

Basın toplantısında konuşan Önder Karaveli, şu sözleri kullandı;

Beni tanıyan insanlar bir şeyi çok iyi bilirler. Ben, kalbimin sesiyle yaşayan bir insanım. Bundan sonra da böyle yapmaya devam edeceğim. Bugün burada olmamı oturmamı sağlayan şey de kalbimin sesidir. Benimkisi, Türk futbolu, Türk gençleri için adanmış bir hayat. Bundan asla vazgeçmeyeceğim. Bana önce futbolcu olma şansı tanıyan, sonra da antrenör olma şansı tanıyan Beşiktaş için adanmış bir hayatım var. Beni bu hale getiren şey, öz kaynak düzeni.

''Beşiktaş'la ilgili kimliğim, Beşiktaşlı olmak''

Genç oyuncu diye bir şey yoktur. Oyuncular vardır. Emirhan İlkhan'la ilgili bir şeyler de söylemek istiyorum. Emirhan konusunda en az emek bana aittir. Onunla 5 aydır çalışıyorum. Onunla bunca yıl çalışan antrenörlerin emeği daha büyüktür. Emirhan İlkhan'la ilgili yaptığımız şey, yapabileceklerine inanmaktı. Tersini söylüyorum, ya Emirhan kötü bir performans sergileseydi? Benim ona olan güvenim değişmeyecekti. Emirhan özelinde tüm gençlerimiz için söylüyorum.

Bu görev bana verildiği günden beri ben bir an bile yarın ne olacak diye düşünmedim. Bir kere bile acaba bu maçı kazanırsak ne olur, kaybedersek ne olur diye düşünmedim. Bana emanet edilen şey, beni çok zorlayacaktı çünkü çok sevdiğim bir şey bana emanet edildi. Benim Beşiktaş'la ilgili kimliğim, Beşiktaş taraftarı olmak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum