Önder Karaveli'ye büyük jest

Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli'ye başkan Ahmet Nur Çebi tarafından büyük bir jest yapıldığı ortaya çıktı.

Önder Karaveli'ye büyük jest
30 Ocak 2022 - 12:32
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’la yolların ayrılmasının ardından ‘geçici’ olarak teknik direktörlüğe getirilen, ancak gösterdiği performansla siyah beyazlı takımın krizden çıkmasını sağlayıp bir de Süper Kupa kazandıran Önder Karaveli’nin bu başarısını karşılıksız bırakmadı. Çebi, sadece futbolcuların değil, camianın da güvenini kazanan 47 yaşındaki teknik adama maddi açıdan büyük bir jest yaptı.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre sportif direktör Ceyhun Kazancı ile yaptığı toplantıda Karaveli’nin durumunu değerlendiren başkan Çebi, başarılı teknik adama sezon sonuna dek 1 milyon 700 bin TL ücret verilmesini kararlaştırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kazancı, bu rakamın tamamen başkan Çebi’nin takdiri olduğunu, Karaveli’nin para konusunda en ufak bir talebinin olmadığını ifade etti. Kazancı, şunları söyledi:

''Maddi konular hiç gündeme gelmedi''

“Önder hoca, kalbi her zaman Beşiktaş için çarpan, kulübümüze yıllardır büyük hizmetlerde bulunan, değerli bir teknik direktör. Kendisi U19 takımında olduğu gibi A takımda da sadece işini yapmaya odaklandı. Çalışma koşullarını ya da maddi konuları hiçbir şekilde gündeme getirmedi. Ne pazarlık yaptı ne de aldığı ücretin açıklanmasını istedi. Bu konulardan rahatsızlık duyuyor.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum