''Önemli olan Fenerbahçe bu maçı önemsiyor mu?''

Union SG Teknik Direktörü Alexander Blessin, Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe maçı öncesinde konuştu.

''Önemli olan Fenerbahçe bu maçı önemsiyor mu?''
06 Mart 2024 - 17:03 - Güncelleme: 06 Mart 2024 - 17:09
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Union SG'de teknik direktör Alexander Blessin, basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Alexander Blessin, karşılarında önemli bir rakip olduğunu söylerken, Fenerbahçe'nin rotasyon ihtimaline vurgu yaptı. 

Blessin yaptığı değerlendirmede ''Fenerbahçe dendiğinde önlerinde saygıyla durmam gerekiyor. En önemli ekiplerden bir tanesi. Yarın karşımızda ciddi bir rakip olacak ancak önemli olan soru şu; Konferans Ligi'ni ne kadar ciddiye alıyorlar? Yani şu an Türkiye Ligi'nde Galatasaray'ın 2 puan gerisindeler. Yarınki maçı ne kadar önemsedikleri önemli bizim için. Üzerlerinde ciddi bir baskı var. Ekipte çok kaliteli oyuncular bulunuyor. Bu oyunculardan hangileri sahaya çıkacak yarın bu da önemli. Konferans Ligi'nde genelde Batshuayi'yi oynatıyorlar fakat Dzeko da çıkabilir'' ifadelerini kullandı.

Union SG - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Union SG ile karşılaşacak. Belçika'da oynanacak Union SG - Fenerbahçe maçı EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. 7 Mart 2024 Perşembe akşamı Stade Joseph Marien Stadyumu'nda oynanacak olan maç saat 23.00'da başlayacak.

Altan Tanrıkulu'nun Union SG - Fenerbahçe yorumu

TivibuSPOR ekranlarında konuşan tecrübeli spor yazarı ve yorumcusu Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe açısından maçın kritik olduğunu belirtirken, önemli olanın basit hata yapmamak olduğunu dile getirdi.

Altan Tanrıkulu yaptığı değerlendirmede ''Biz Avrupa maçlarına alışık değiliz, İsmail Hoca daha çok alışık değil. Önemli olan Fenerbahçe'nin yarınki maçta bireysel hatadan uzak, takım oyunu güçlü ve deplasman avantajını kullanması lazım'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum