Onuachu için seferberlik! İngilizlerin kararı...

Şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Trabzonspor’da Paul Onuachu’nun mutlaka takımda tutulması planlanıyor.

Onuachu için seferberlik! İngilizlerin kararı...
02 Mayıs 2024 - 10:16 - Güncelleme: 02 Mayıs 2024 - 10:17
Teknik Direktör Abdullah Avcı kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek Nijeryalı golcüye bire bir görüşmelerle yakın markaj uyguluyor. Başkan Ertuğrul Doğan ise Onuachu’yu bonservisiyle birlikte satmak isteyen İngiliz ekibi Southampton’u, deneyimli oyuncuyu bir yıl daha kiralamak için ikna etmeye çalışıyor.

Southampton ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Onuachu, kulüplerin anlaşması halinde kariyerine Trabzonspor’da devam etmeye sıcak bakıyor. Ancak İngiliz ekibi Ocak 2023’te 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Genk’ten kadrosuna kattığı 29 yaşındaki futbolcuyu kiralamak yerine satmayı planlıyor. Southampton sezon tüm teklifleri değerlendirerek bir karara varacak.

İngiliz ekibi beklediği düzeyde cazip bir teklif gelmezse Onuachu’yu Trabzonspor’a 1 yıl daha kiralayacak. Bordo-mavili kulüp golcü oyuncuyu ara transferde 1,5 milyon euro karşılığında kiralamıştı.

Eray Cömert gündemde

Savunma hattına takviyeler yapacak olan Trabzonspor’un Nantes’de kiralık oynayan Türk asıllı İsviçreli stoper Eray Cömert’i yeniden gündemine aldığı belirlendi. Bordo-mavililerin, Basel’den transfer olduğu Valencia’da düzenli forma şansı bulamayan 26 yaşındaki Eray için İspanyol kulübüne teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Karadeniz ekibi, Nantes’de 24 resmi maça çıkarken 2 gol atan Eray’ı kadrosuna katması halinde yerli statüsünde oynatabilecek. Eray Cömert, 2019-2020 sezonunda UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Basel formasıyla Trabzonspor’a karşı iki maçta da forma giymişti.

(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum