Onyekuru yerine sürpriz karar!

Galatasaray'da Henry Onyekuru'nun bonservisi yerine öncelik Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes'e verilecek.

Onyekuru yerine sürpriz karar!
26 Nisan 2021 - 11:19 - Güncelleme: 26 Nisan 2021 - 11:21
Galatasaray'da Henry Onyekuru hakkında sürpriz bir karar geldi! Sarı kırmızılılar Nijeryalı kanat oyuncusuyla yollarını ayıracak.

Üçüncü kez Galatasaray forması giyen Henry Onyekuru, daha önce 1 yıllığına kiralık geldiği Galatasaray'da şampiyonluk yolunda büyük katkı vermişti. Geçen sezonun ikinci yarısında kadroya katılan Onyekuru, Fenerbahçe derbisinin kazanılmasında büyük pay sahibi olmuştu. Son dakika haberine göre Galatasaray, Onyekuru'nun bonservisini almayacak. 

Nijeryalı oyuncunun 4.3 milyon Euro'luk satın alma bedeli Halil ve Gedson'a ayrıldı. Sarı-kırmızılıların performansı yeterli görülmeyen Onyekuru ile devam etmeyi düşünmediği öğrenildi.

Bu kararın perde arkasında Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes'in son haftalardaki formu yatıyor. 21 yaşındaki Halil'in bonservisini de almayı isteyen G.Saray, 5 milyon Euro talep eden Brentford'u indirime zorlayacak. 500 bin Euro'ya gelen Gedson ise bu kez daha yüksek kiralama bedeliyle bir yıl daha kadroda tutulmaya çalışılacak. (Mehmet Özcan / Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum