Orman Pepe'yi açıkladı

Transferde ezeli rakiplerine nazaran sakin davranan son iki yılın şampiyonu Beşiktaş’ta taraftarlar sabırsızlıkla gelecek oyuncuları beklerken, başkan Fikret Orman camiaya mesaj gönderdi. Orman, “Bu yarışın içinde olmak isteyen rakiplerimizin takviyelere sarılmaları gayet normal” dedi.

Orman Pepe'yi açıkladı
02 Temmuz 2017 - 17:48

Beşikttaş’ın başkanı Fikret Orman, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, “Ligin en iyi takımıyız” derken, takımın son iki yılın şampiyonu olduğunu belirtti. 

Fikret Orman, “Bu yarışın içinde olmak isteyen rakiplerimizin takviyelere sarılmaları gayet normal. Bizim gücümüze ulaşmak adına transferlere imza atıyorlar” dedi. Geçmişte Beşiktaş’ın transfer hataları yaptığına dikkat çeken Orman, “Transfer futbolun en kolay yönü. Daha önce bizde yapıldığı gibi, x oyuncuyu istersin. Adamın değeri 3’tür, 5 verip alırsın, olur biter. Sonuçta kulübün parasını veriyorsun. Böyle yapıldı yıllarca ama sonuçlara bakın. Öyle transfer ile başarı gelmez” diye konuştu.

“RAHAT OLUN”

Takıma yapılacak takviyeler konusunda temkinli davrandıklarına dikkat çeken başkan Orman, “Önümüzde uzun süre var. Yıl boyunca takip ettiğimiz, bize önerilen birçok isim var. Zaten herkes Beşiktaş’ta oynamak istiyor. Bu dönem de aramızdan ayrılacak ve katılacak isimler olacaktır. Duruma, şartlara göre gerekeni yapacağız. Taraftarımız rahat olsun. Kim giderse gitsin, daha iyisini alırız” dedi.

“SOSA KAPALI”

“Beşiktaş’tan gidip de geri dönmek istemeyen bir kişi bile yok” diyen Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman, Fanatik’in haberine göre, “Henüz son sözümüzü söylemedik. Transferde dengeleri koruyup az ama üst düzeyde takviye yapacağız. Sosa konusunda ise oyuncunun gidişi Beşiktaş duruşu ile hiç bağdaşmadı. Futbolculuğu kadar, bizler için karakter de önemli. Sosa konusu kapalı bizim açımızdan” ifadelerini kullandı.

“PEPE’DE SÖZ BİZDE”

Taraftarın çok istediği Portekizli yıldız Pepe ile ilgili de açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın patronu, “Pepe teması olduğu doğrudur. Evet istiyoruz. Başkaları da var listemizde. Pepe de, diğerleri de bize bağlı. Ancak biz kontrollü bütçe uyguluyoruz. Bunun dışına çıkmayı düşünmüyoruz. Her transferde olduğu gibi bizim istediğimiz şartlarda olursa o zaman gerçekleşecek” yorumunda bulundu.

“HEPSİ KALSIN”

Beşiktaş’ın başkanı Orman, iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “İyi kalpli oyunculardan oluşan, pırıl pırıl bir kadromuz var. Hepsinin kalmasından yanayım. Ancak bu konular teknik ekibin işi. Kararı onlar verecek. İlke olarak oyuncuyu alırken de gönderirken de aynı saygı ve sevgi çerçevesinde yapıyoruz” şeklinde konuştu.

ALTERNATİFLER

Badstuber  

Pepe’nin 1 numaralı alternatifi. Alman basınına konuşan 28 yaşındaki Holger Badstuber, “Bazı transfer görüşmeleri yapıyorum. Görünen o ki, gelecek sezon kariyerime Almanya dışında bir ülkede devam edeceğim” dedi. 1.90’lık savunmacı, normal olarak takım ismi vermekten kaçındı. 

Adil Rami  

Fransız Beinsports kanalı, Adil Rami ile Marsilya’nın anlaşmaya yakın olduğunu açıkladı. Sevilla’dan ayrılmaya hazırlanan 31 yaşındaki stoper, Fransız kulübüyle resmi sözleşme imzalayacak. Beşiktaş’ın son iki haftalık periyotta görüşmelerde bulunduğu Adil Rami, geçen sezon İspanyol takımı Sevilla’nın formasıyla 33 resmi karşılaşmada görev yaptı.

7 TEMMUZ

Fransa’nın ünlü kulübü PSG için sağlık kontrolünden bile geçtiği iddia edilen Pepe’nin Fransız ekibine transferinin gerçekleşmeyeceği belirtildi. 

İspanya’nın ünlü gazetesi Marca, Portekizli oyuncunun PSG’ye olan yıllık maliyetinin vergiler yüzünden yaklaşık 12 milyon euroyu bulacağına dikkat çekerken, Paris ekibinin transferden vazgeçtiğini yazdı. 

Real Madrid kulübüne yakınlığıyla da bilinen Marca, Pepe için artık tek alternatifin Beşiktaş olduğunu ve 34 yaşındaki stoperin 7 Temmuz’da İstanbul’da olacağını iddia etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum