Ospina yerine Kameni

Ospina’da Arsenal’in uçuk bonservis talep etmesi transferin önüne engel teşkil ederken rota Carlos Kameni’ye çevrildi.

Ospina yerine Kameni
12 Haziran 2017 - 17:19 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 17:21

Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena transferlerinin ardından sağ açık ve kaleci transferlerine yönelen Fenerbahçe, Malaga’ya Kemeni için resmi talep gönderecek.

AS Gazetesi Malaga sorumlusu Antonio Gallardo, Fenerbahçe'nin kaleci transfer gündeminde yer alan Malaga'nın Kamerunlu kalecisi Idriss Carlos Kameni hakkında aydınlatıcı açıklamalar yaptı.

Transferdeki son durumu aktaran Gallardo, "Türkiye’de bu işin bittiği oyuncuyla anlaşığı hakkında bilgiler var. Ortada bir görüşmenin olduğunu biliyoruz ama ne Malaga ne de Kameni transferin bittiğini henüz doğrulamadı. Ortada bir görüşme var fakat henüz bu iş bitmedi" ifadelerini kullandı.


ÜCRET SIKINTI

İspanyol gazeteci, Kameni’nin yüksek bir yıllık ücret talep ettiğini belirterek, "Kameni geçen sene 3.5 milyon euro brüt kazanıyordu. Bu 3.5 milyon euronun 1.8 milyon eurosu net kazancıydı. Kameni Fenerbahçe’ye gelmek için 3 milyon euro net maaş istiyor. Eğer Fenerbahçe Kameni’ye 3 Milyon euro yıllık maaş teklif ederse; Kameni Fenerbahçe’ye gelebilir" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum