'Oyunun buraya gelmemesi lazım'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-2 biten Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Oyunun buraya gelmemesi lazım'
29 Ağustos 2021 - 22:07 - Güncelleme: 30 Ağustos 2021 - 02:19
Galatasaray'ın Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalmasının ardından Fatih Terim'den açıklamalar geldi.

İlk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyleyen Fatih Terim, ''İlk yarıda bana göre Galatasaray çok iyi oynadı. 4 veya 5-0'a gidebilirdi. Olmadığı gibi yakışmayan bir gol yedik. Kaybedebilirdik de... Rakibimiz bizden daha fazla pozisyona girdi. Öne geçiyorsunuz, Galatasaray 3 puanı almalıydı.'' sözlerini kullandı.

Basit hatalar sonucu gol yediklerinin altını çizen Terim, ''Oyunun buraya gelmemesi lazım. İlk yarıdaki o oyunun, pozisyonların, net şekilde golle sonuçlanması lazım ki rahat edesiniz. Çıkarken kaybettiğimiz bir topla gol yedik ve puan kaybettik.'' dedi.

''Şampiyonlar Ligi gibi kura çektik''

Avrupa Ligi'ndeki grubu da değerlendiren Fatih Terim, ''UEFA dedi ki; 'Galatasaray'ın yeri Şampiyonlar Ligi'dir, ben öyle bir kura çekeyim.' Şampiyonlar Ligi gibi kura çektik. En ağır kurayı biz çektik. O günler de biz daha iyi olacağız. Herkesle çata çat oynayacağız'' dedi.

Cicaldau'nun durumu nedir?

Fatih Terim, ikinci yarının başında oyundan çıkan Cicaldau'nun durumu hakkında da konuşurken ''Cicaldau bizim için hücumdaki en önemli kontağımız. Midesinde rahatsızlık hissetti. Kötü hissediyorum dedi, oyundan çıkmak zorunda kaldı.'' diye sözlerini bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum