Ozan Balaban: Ne Obradovic bizi bırakıp gidecektir ne de biz onu bırakacağız

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban Beşiktaş serisi hakkında açıklamalar yaptı.

Ozan Balaban:  Ne Obradovic bizi bırakıp gidecektir ne de biz onu bırakacağız
15 Haziran 2017 - 23:14 - Güncelleme: 15 Haziran 2017 - 23:19

Fenerbahçe’nin Beşiktaş Sompo Japan’ı mağlup edip seride 3-0 mağlup ettiği maçın sonrasında Sarı-Lacivertlilerin Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban maçta yaşanan olayları anlattı.

Sporx’e konuşan Ozan Balaban’ın açıklamaları:

"SERİNİN ZOR GEÇECEĞİNİN FARKINDAYDIK"

“Beşiktaş iyi bir takım. Ufuk hoca da elindeki kadrodan çok iyi verim almayı bilen bir koç. Zaten milli takım hocamız. Serinin zor geçeceğinin farkındaydık. EuroLeague’i kazandıktan sonra, oyuncuları tekrar lige motive etmek çok zor ama hocamız bu işin üstadı. Fizik olarak yorgunuz ama Beşiktaş gibi bir takıma karşı teknik taktik olarak üstünlüğümüzle seriyi 3-0’a getirdik”

"BEŞİKTAŞ'A MAL ETMEMEK LAZIM"

“Salondaki olayları çok fazla konuşmak istemiyorum. Yöneticiler ellerinden geleni yaptılar. 3-5 kişinin yaptığını Beşiktaş’a mal etmek doğru olmaz. Ben de oradaydım, yöneticiler ve taraftarlar ellerinden geleni yaptılar ama yapacak bir şey yok. Maalesef bazı salonlarda bu tür olaylarla karşılaşıyoruz”

"CUMA GÜNÜ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

“Cuma günü son maçımız var. Yarınki maçı kazanarak Türkiye Ligi şampiyonu olmak istiyoruz”

"BU OLAYLAR HİÇBİR KULÜBE FAYDA SAĞLAMIYOR"

“Bu tür olaylar hiçbir kulübe fayda sağlamıyor. Maçın durması ara verilmesi, hem bunun Beşiktaş’a maddi bir zararı olacak. Takım tam ritimdeydi bizi yakalamışlardı. Zevkli bir mücadele oluyordu. İki tarafın da olaylar hoşuna gitmedi. Kazansak da kaybetsek de doğru bir seyirci kitlesi önünde oynanması bizim her zaman tercihimiz”

"OBRADOVIC 3 SENE DAHA BİZİMLE"

“Obradovic’in bizimle 3 yıllık kontratı var. Bu sezondan itibaren 3 sene bizimle. Ne bize gelen bir teklif var, ne de hoşumuza giden bir teklif. Ne Obradovic bizi bırakıp gidecektir, ne de biz onu bırakacağız”

YORUMLAR

  • 0 Yorum