Ozan Kabak: 'Fatih Terim cesaretlendirir'

Schalke forması giyen milli oyuncumuz Ozan Kabak, katıldığı bir organizasyonda eski teknik direktörü Fatih Terim ve ertelenen EURO 2020 ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ozan Kabak: 'Fatih Terim cesaretlendirir'
15 Haziran 2020 - 10:05 - Güncelleme: 15 Haziran 2020 - 23:11

Bundesliga ekiplerinden Schalke forması giyen milli oyuncumuz Ozan Kabak, katıldığı özel bir organizasyonda kısa açıklamalarda bulundu. Ozan Kabak, korona virüs salgının nedeniyle ertelenen EURO2020 ile ilgili konuşurken, Galatasaray'daki teknik direktörü Fatih Terim'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Gillette’in düzenlediği Gillette PES Turnuvası'a katılan Ozan Kabak, Uğur Karakullukçu'ya özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da genç oyuncuların yetişmesi ve Fatih Terim hakkında konuşan Ozan Kabak 'Bizim alt yapıdan gelen 2000 jenerasyonu vardı. Bu jenerasyonda sayamayacağım kadar yetenekli arkadaşımız var. Hepsi çok yetenekli ve onları çok iyi tanıyan biri olarak diyebilirim ki, fırsat bulduklarında değerlendirecek potansiyele sahipler. Bu fırsatı bulmaları için de çok çalışmaları gerekiyor. Emin ile küçüklükten beri tanışıyoruz. Oynamasını çok istiyordum. Oynadığında aradım, tebrik ettim. Elimden geldiğince deneyimlerimi ona anlatmaya çalıştım. Fatih hoca ona formayı verdiği an, o güveni boşa çıkarmayacağını biliyorum. Kendisi çok efendi bir çocuk. Şu an 17 yaşında. Gelişimi nasıl devam edecek, ne kadar süre alacak bunlar önemli… Fatih hoca hazır gördüğü an oynatacaktır, çünkü Fatih Hoca gençleri cesaretle sahaya süren bir isimdir' ifadelerini kullandı.

'Milli takım whatsapp grubumuz var'

EURO 2020'nin ertelenmesiyle ilgili de konuşan genç oyuncu 'Bir çok sakat arkadaşımız vardı. Hayırlısı böyleymiş. Milli Takım Whatsapp grubumuz var. Sık sık yazışıyoruz. Merih ve Hakan Abi ile görüşüyorum. Düsseldorf’tan Kenan abi ve Kaan abi ile görüşüyoruz. Herkes var grupta. Oradan haberleşiyoruz. Galatasaray altyapısından da herkesle düzenli olarak haberleşiyoruz' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum