Ozan Kabak'ın 'Şampiyonlar Ligi' motivasyonu

Ozan Kabak, S Sport'a verdiği röportajında Liverpool'daki hedefini anlatırken, Şampiyonlar Ligi finali için de bir mesaj verdi.

Ozan Kabak'ın 'Şampiyonlar Ligi' motivasyonu
06 Mart 2021 - 01:30
Liverpool'da forma giyen milli oyuncumuz Ozan Kabak, S Sport'a verdiği röportajında İngiliz ekibindeki günlerini, hedeflerini anlatırken, Şampiyonlar Ligi ile ilgili de bir mesaj verdi.

İdollerinden biri olan Van Dijk ile tanışmasının çok güzel olduğunu söyleyen Ozan Kabak ''Virgil van Dijk, benim idollerimden bir tanesiydi. Onunla tanışmak çok güzeldi. Bana çok güzel tavsiyelerde bulundu. Şu an bir rehabilitasyon sürecinden geçiyor, umarım en yakın zamanda aramıza döner'' dedi.

''İstanbul'da olması ayrı bir motivasyon''

Şampiyonlar Ligi hedefi ve finalin İstanbul'da olması hakkında da konuşan Ozan Kabak ''Şampiyonlar Ligi, benim için çok ayrı bir yerde. Şarkısını duymak bile beni çok gururlandırıyor. En son Galatasaray'da çok güzel maçlar çıkarmıştım. Liverpool'da Leipzig'e karşı çok güzel bir galibiyet aldık. Ben de iyi oynadım. Liverpool'un hedefi her zaman şampiyonluktur. Bu sene elimizden gelen her şeyi yapacağız ve kalan maçları kazanmak için çalışacağız. İnşallah Şampiyonlar Ligi potasında bitiririz. Liverpool 2 sene önce Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. İnşallah bu sezon da kazanırız. Finalin İstanbul'da olması benim için ayrı bir motivasyon'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum