Ozan Kabak'ınn Klopp ve 'YNWA' heyecanı

Liverpool'a transer olan Ozan Kabak, Jürgen Klopp ile çalışacağı ve Van Dijk ile birlikte oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Ozan Kabak'ınn Klopp ve 'YNWA' heyecanı
03 Şubat 2021 - 01:54
Ara transferin son gününde Liverpool'a transfer olan milli oyuncumuz Ozan Kabak, transferi ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Liverpool taraftarının efsane tezahüratı ''You will never walk alone'''u duymak için sabırsızlandığını söyleyen Ozan Kabak, Klopp ve Van Dijk ile birlikte mücadele edeceği için de çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Liverpool'da kendini göstermek istediğini söyleyen Ozan Kabak ''Liverpool benim çocukluk kulübümdü. Kendimi burada göstermek ve oynamak istiyorum. Yeteneğim var ama biraz kendimi geliştirmeye, biraz daha fazla süre oynamaya ihtiyacım var. Her idmanda ve maçta kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Jürgen Klopp'la çalışmak, Van Dijk ile birlikte oynamak için sabırsızım'' ifadelerini kullandı.

Taraftar için de heyecanlı olduğunu dile getiren genç savunmacı ''Her şey düzeldiğinde 'You'll Never Walk Alone'u sahada duymak istiyorum. Anfield'a çıkmak için sabırsızlanıyorum'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum