Ozan Kabak Süper Lig'e mi dönüyor?

Yeni sezon çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın gündeminde Ozan Kabak'ın da olduğu iddia edildi.

Ozan Kabak Süper Lig'e mi dönüyor?
29 Nisan 2022 - 14:35
Beşiktaş rotasını sürpriz bir şekilde Ozan Kabak'a kırdı. Abdülkerim Bardakcı, Halil Akbunar ve Mustafa Eskihellaç'ın yüksek maliyetleri sebebiyle transferde geri adım atan Beşiktaş'ta Ozan Kabak sesleri yükseliyor.

İç piyasadaki yüksek maliyetler sebebiyle rotasını lejyonerlerimize kıran Beşiktaş, Takvim'in haberine göre Ozan Kabak için Schalke ile temaslara başlamaya hazırlanıyor. Norwich City'de kiralık forma giyen Ozan Kabak'ın Schalke'ye dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Opsiyon hakkı kayboluyor

Norwich City, Ozan Kabak'ı sezon başında 4 milyon euro kiralama ve 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı ancak İngiltere Premier Lig'de son sırada yer alan ve küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Norwich City, Championship'in yolunu tutması halinde opsiyon maddesi devre dışı kalacak ve Ozan Kabak Almanya'ya geri dönecek.

Schalke'nin kararı kritik

Tam da bu noktada Beşiktaş devreye girerek Ozan Kabak'ı kiralamak için Schalke ile görüşmelere başlayacak. Bundesliga 2'de ikinci sırada yer alan ve yeniden Bundesliga'ya yükselme mücadelesi veren Schalke'nin Ozan Kabak hakkında nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum