Ozan Tufan'a Fransa'dan talip

Vitor Pereira'nın teknik direktörlük görevine geldiği Fenerbahçe, transfere kaynak yaratmak için bazı oyunculara gelecek teklifleri değerlendirmeyi hedefliyor. Bu konuda ilk tekliflerden biri de Ozan Tufan'a yapıldı.

Ozan Tufan'a Fransa'dan talip
04 Temmuz 2021 - 00:48 - Güncelleme: 04 Temmuz 2021 - 01:21
Süper Lig'de yeni sezon öncesi iddialı kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Vitor Pereira ile şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Milliyet'te yer alan habere göre transfer satışı yaparak bir yandan ekonomik olarak rahatlamak isteyen Fenerbahçe'de vitrine Ozan Tufan çıktı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayarak taraftarlarına yine büyük hayal kırıklığı yaşatırken, takımda Dimitris Pelkas ve Ozan Tufan gibi isimler sergiledikleri performanslarla öne çıkmışlardı.

Fransa'dan Lyon devreye girdi

Özellikle Ozan Tufan, orta sahadaki dinamizmi ve uzaktan attığı nefis gollerle Avrupa kulüplerinin dikkatini fazlasıyla çekerken, sarı-lacivertilere de transfer teklifleri gelmeye başladı. Fransız kulübü Lyon Ozan'ın peşine düştü.

Bu tekliflerden biri de Fransız devi Olympique Lyon'dan geldi. Fransız basını, Lyon'un Sportif Direktörü Juninho Pernambucano'nun, Ozan için ilk teması gerçekleştirdiğini yazdı. Fransız basınında yer alan habere göre Brezilyalı efsane futbolcu Juninho, Ozan'ın transferi için 13 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda.

Fenerbahçe yönetiminin ise 26 yaşındaki yıldız için 20 milyon eurodan az olan hiçbir teklife sıcak bakmadığı kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum