Ozan Tufan'a Süper Lig'den sürpriz talip

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in transfer onayı verdiği iddia edildi.

Ozan Tufan'a Süper Lig'den sürpriz talip
21 Aralık 2022 - 12:38 - Güncelleme: 21 Aralık 2022 - 13:06
Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde Dünya Kupası arasının ardından seri galibiyetlerle zirve yarışına ortak olabilmek için hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlılar bir yandan da transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme gelen isim, uzun yıllar Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz sezon Hull City'e transfer olan Ozan Tufan oldu. Tecrübeli ismin transferi için Şenol Güneş'in yönetimden talepte bulunduğu öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yönetimle bir toplantı yaptığı ve bu toplantıda Ozan Tufan ismini verdiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın yönetime, "Ozan Tufan'ı kadromda görmek isterim. Ancak bu transfer ekonomimizi etkileyecekse asla istemem. Ödemeler sekteye uğrayacaksa olmasın. Şartlar uygun olursa istediğim bir oyuncu. Orta sahaya takviye yapmamız şart" dediği öğrenildi.

Çıkışını Şenol Güneş ile yapmıştı

2014-15 sezonunda Bursaspor'da Şenol Güneş'le çalışmaya başlayan Ozan, o tarihten sonra kariyerine farklı bir yön verdi. 2015'te Şenol hoca ile Bursaspor'da başarı yakalayıp, 7 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 2018-19 sezonunda Alanyaspor'a kiralanarak zor günler geçirdiği dönemde bile Şenol Güneş tarafından ay-yıldızlı kadroya davet edilen Ozan, bu sayede Fenerbahçe'ye güçlü bir geri dönüş yapmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı sayesinde hem saha içi oyununu geliştiren hem de mental açıdan güçlenen Ozan Tufan, Almanya ve Sırbistan maçındaki golleriyle yine vitrine çıkmıştı.

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan tecrübeli oyuncunun İngiliz ekibi ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum