Ozan Tufan'dan Arda Güler itirafı; ''En güzel haber''

Hull City forması giyen Ozan Tufan, beIN SPORTS'a verdiği röportajında önemli açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan'dan Arda Güler itirafı; ''En güzel haber''
09 Temmuz 2023 - 23:00
Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, beIN SPORTS'a verdiği röportajında önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Güler'in Real Madrid'e transferini de değerlendiren Ozan Tufan, hedeflerini anlattı.

Hedeflerinin Premier League olduğunu söyleyen Ozan Tufan, ''Geçen sene hedefimiz play offun içinde olmaktı ama sezon içinde hoca değişikliğine gidildi. Hoca değişikliğinden sonra yeni bir sistem yeni bir anlayış... Oyuncu grubunun bunu anlaması zaman aldı. Ama şimdi sezon öncesi bir toplantı yapıldı. Premier Lig hayali olan oyuncularla bu yola çıkıldı. Bu hayali gerçekleştirebilirsek zaten kulübe gelmeden önce Acun abiye söylemiştim. Premier Lig hayalini hem Acun abinin bunu yaşamasını isterim. Hem kendim, hem de takım arkadaşlarımın yaşamasını isterim'' dedi.

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında da konuşan Tufan, ''Futbola başladığımızda hepimizin hayali olan Real Madrid, Barcelona, Manchester City, United gibi kulüplere gitmek gibi her oyuncunun hayali vardır. Biz de bu hayallerle yola çıktık. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Çok akıllı. Ben haberi gördüğümde son zamanlarda aldığım en güzel haberdi açıkçası. Ülkemizi gururlandıran bir haberdi. Tek temennim orada yıllarca kalıp bizi en iyi şekilde temsil etmesidir'' ifadelerini kullandı.

Milli takımdan davet beklediğini söyleyen Ozan Tufan, "Her oyuncunun hayali olan milli takım. Benim 65 milli maçım var. Milli takımda da hedeflerim var. 100 maça çıkıp 3 haneli rakamlara ulaşmak istiyorum. Tabiki gösterdiğim performanstan dolayı çağırılmayı bekliyordum. Ama tabi hocanın takdiri. Bize sadece takım arkadaşlarımızı desteklemek düşer. Ben de tekrardan milli takıma davet edilirsem çok mutlu olurum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum