Ozan Tufan hayallerini açıkladı

Championship takımlarından Hull City'de forma giyen Türk futbolcu Ozan Tufan, İngiltere ve kulüp hakkında görüşlerini paylaştı.

Ozan Tufan hayallerini açıkladı
18 Ağustos 2022 - 16:07 - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 - 16:23
Hull City'nin bu sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan, kulübün internet sitesine röportaj verirken hem Hull'a geliş nedenlerini hem de kulüp hakkında düşüncelerini açıkladı.

İngitere'de maçların çok hızlı oynandığını belirten Ozan Tufan, "Burada maçlar çok hızlı oynanıyor, alışmaya başladım. Kendime inanıyorum ve güveniyorum. Daha fazlasını başarmak istiyorum. Şu ana kadar iyi başladık, dahasını da yapabileceğimizi umuyorum. Şu an dinlenmek benim için çok önemli. Her 3 günde bir maç yapıyoruz. Bu çok zor. Evde dinleniyorum." sözlerini kullandı.

Ozan Tufan'a göre Hull nasıl bir şehir?

Hull'a alıştığını ve şehri çok sevdiğini de söyleyen Türk futbolcu, "Şehre artık iyice yerleştim. Londra'da Watford'da oynamıştım. Hull daha küçük bir şehir. Çok samimi bir şehir ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Lewie Coyle buraya adapte olmamda çok yardımcı oldu. Beni yemeklere ve aktivitelere davet etti. Bunun için ona minnettarım." dedi.

Acun Ilıcalı'nın Ozan Tufan'a sözleri

Hull City'e transfer olma sürecinde kulübün sahibi Acun Ilıcalı'nın önemli rol oynadığını belirten Tufan, "Acun Ilıcalı, buraya gelmemde büyük rol oynadı. Bana hayallerinden ve Premier League'e yükselme isteğinden bahsetti. Bu benim de hayalim. Ben de bunun için buraya geldim. Bence oynadığım pozisyon çok da önemli değil. Bunun kararını teknik direktör verir. Takıma değer kattığım sürece benim için en önemli şey budur." şeklinde konuştu.

Türkiye ve İngiltere arasındaki farklar neler?

Son olarak Türkiye ve İngiltere'deki oyun anlayışını kıyaslayan Ozan Tufan, "Oyun olarak Türkiye ve İngiltere'yi kıyasladığımızda çok fark var. Burada çok mutluyum. Takım olarak iyi bir birlikteliğimiz var. Bazen saha dışında da bir araya geliyoruz. Çok daha iyi olacağız. Türkiye'de bazı yıldız futbolcular var. Championship'te ise 90 dakika tempolu bir oyun oynamanız gerekiyor. 3 günde bir maça çıkmak gerçekten çok zorlayıcı. Hedefimiz mümkün olduğunca yukarı çıkıp oralarda kalmak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum