Ozan Tufan özel antrenör ile anlaştı

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ozan Tufan, 2 sezondur beğenmediği performansını daha da yukarı taşımak için özel antrenör ile anlaştı. Antrenmanlar sonrasında özel antrenörü ile birlikte çalışmalarına devam edecek.

Ozan Tufan özel antrenör ile anlaştı
14 Eylül 2017 - 14:00 - Güncelleme: 14 Eylül 2017 - 14:24

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ozan Tufan, 2 sezondur beğenmediği performansını daha da yukarı taşımak için özel antrenör ile anlaştı. Antrenmanlar sonrasında özel antrenörü ile birlikte çalışmalarına devam edecek. Son zamanlarda taraftarın hedefi haline gelen Ozan Tufan, son olarak taraftarın kendisini kucaklamasıyla yeniden doğdu. 

Formsuzluğunu anlaması için Ozan'a tepki gösteren taraftarlar, Ozan'ın anlaması sonrasında Ozan Tufan'ı bağrına bastı. Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın da genç oyuncuya sahip çıkması, Fenerbahçeli oyuncunun ekstra motivasyonla çalışmalara başlamasında etkili oldu.

22 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe 2015'te 7 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Fenerbahçe yönetimi ve teknik ekibi, yetenekli futbolcunun çalışma düzenini oturtması halinde çok başarılı olacağı konusunda inançlı. Sezon öncesi çalışmalarda fazla kiloları nedeniyle dikkatleri üzerine çeken futbolcu, kilo vermek için özel bir program uyguluyor.

Teknik heyete danışarak bireysel antrenör tutan Ozan Tufan, antrenmanlar dışında ve izin gününde de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nden çıkmıyor. Özel hocasıyla ekstra çalışmalar yapan fiziksel açıdan güçlenmeye çalışan Ozan'ın bu gayreti teknik direktör Aykut Kocaman'ın da takdirini aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum