Ozan Tufan, Premier League'in radarında!

Bu sezon gösterdiği çıkışla adından söz ettiren Ozan Tufan için Premier League takımları devreye girdi.

Ozan Tufan, Premier League'in radarında!
21 Kasım 2020 - 10:33
Geçen sezon Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın Ozan Tufan'a büyük bir ilgisi olmasına rağmen sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini uzatmıştı.

Bu sezon ise son olarak Fransa Ligue 1 temsilcisi Lyon'un Ozan Tufan ile yakından ilgilendiği öne sürülmüştü. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta Lyon’un baş gözlemcisi Bruno Cheyrou'nun yetenekli oyuncuyu bizzat tribünden izlediği iddia edilmiş ancak transfer resmiyet kazanmamıştı.

Son iki sezonda Fenerbahçe forması altında müthiş bir çıkış yakalayan Ozan Tufan, birçok Avrupa kulübünün transfer hedefi olmuş durumda…

Leicester City resmi adımı attı!

Yıldız futbolcuyu hem Milli Takım'da hem de Fenerbahçe'de uzun süredir takip eden Leicester City'nin önceki gün ilk resmi adımı attığı öğrenildi. Takvim'in haberine göre İngiliz kulübünün yetkililerinin Ozan'ın menajeri Utku Cenikli ile temasa geçerek, milli futbolcuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Leicester'ın bununla da yetinmeyeceği belirlendi.

Transfer için ısrarcılar

Alınan bilgilere göre Leicester City devre arasında Fenerbahçe kulübü ile de temasa geçecek. İngilizler'in bu transferi bitirmek için oldukça ısrarcı oldukları da ifade ediliyor. Bir dönem Alanyaspor'a kiralanan ve kariyeri bitme noktasına gelen Ozan Tufan müthiş bir çıkış yakaladı ve adeta küllerinden doğdu. Milli Takım ve Fenerbahçe'nin değişilmez ismi olan Ozan şimdi de Avrupa kulüplerinin gündeminde.

YORUMLAR

  • 0 Yorum