Özbek: 'Ali Koç'u davet ettim, cevap bekliyoruz'

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, 37. haftada oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi gerçekleştirilen idmanda başkan Dursun Özbek, önemli açıklamalar yaptı.

Özbek: 'Ali Koç'u davet ettim, cevap bekliyoruz'
02 Haziran 2023 - 19:13 - Güncelleme: 02 Haziran 2023 - 19:15
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig'in 37. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi yapılan antrenmanda açıklamalarda bulundu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları;

Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk her takıma nasip olmaz. Galatasaray bunu hak etmişti. Galatasaray'ı seven herkese 100. yıl şampiyonluğu armağan olsun. Oyuncularıma, teknik kadroma, taraftarıma, camiama büyük bir teşekkür gönderiyorum

Hedefimiz Avrupa

Artık hedefimiz Avrupa. İnşallah orada da taraftarımızı, camiamızı memnun edecek sonuçlar almaya çalışacağız. Şu anda önümüzdeki sene için ile Erden Timur ile çalışıyoruz. Hazırlıklarımızı çok önceden yapmıştık. İnşallah en iyi şekilde hazırlıkları tamamlayacağız. Galatasaray taraftarı önümüzdeki sene de mutlu ve huzurlu maçlara gelecekler. Artık stadımızı büyütmenin peşindeyiz. 50 bin kişi dar geliyor. Buradan taraftarlarıma tekrar teşekkür ediyorum

Ali Koç'u davet ettim

Ali Koç'u yemeğe davet ettim. Türk futboluna çekişme içinde değil de dostluk içinde hizmet etmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Cevap bekliyoruz, şu ana kadar bana ulaşan bir cevap olmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum