Özbek: Taraftarlarımıza iyi bir sezon yaşatmak için çalışmalarımız sürüyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek GSYİAD iftar organizasyonunda konuştu.

Özbek: Taraftarlarımıza iyi bir sezon yaşatmak için çalışmalarımız sürüyor
31 Mayıs 2017 - 00:50 - Güncelleme: 31 Mayıs 2017 - 00:55

GSYİAD (Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği)’ın geleneksel iftar organizasyonunda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY TARİHE GEÇECEKTİR"

Dursun Özbek “Bir sportif dönemin daha sonuna geldik. Özellikle hakem hatalarıyla çarpışmış bir kulüp olarak sanırım Galatasaray tarihe geçecektir. Gelecek sezonun hazırlıklarına çok önceden başladık. Tüm eksiklerimizi bilerek, gereken çalışmayı yapıp, taraftarlarımıza çok iyi bir sezon yaşatmak üzerine çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

"TALEP OLDUKÇA GÜZEL GÖRÜNÜYOR"

Riva arazisiyle ilgili de konuşan Başkan Özbek “8 Haziran’dan itibaren ihaleye çıkacak. Talep oldukça güzel görünüyor. Son haberlere göre 14-15 firma dosya almış. Tesislerin taşınması için Kemerburgaz’daki arsanın çalışmaları da sürüyor. Yakın zamanda orasıyla ilgili müjdeyi vermek istiyorum” diye konuştu.

"KONU YARGIDA"

Özbek Galatasaray Adası’nda yaşanan yıkım için ise “Geçtiğimiz Pazar günü adayla ilgili üzücü bir olay yaşadık. Konu şu an yargıda olduğu için sadece üzüntülerimi bildirmek istiyorum. Bundan sonra, kulüp menfaatleri doğrultusunda gelişmeler olması için çalışıyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum