Palabıyık kızağa çekiliyor!

Vodafone Arena’da Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı ve tur atladığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hakemi Ali Palabıyık’ın en az a3 hafta ligde maç yönetemeyecek

Palabıyık kızağa çekiliyor!
07 Şubat 2017 - 06:55

Vodafone Arena’da Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı ve tur atladığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hakemi Ali Palabıyık’ın en az a3 hafta ligde maç yönetemeyecek.

Pazar günü oynanan derbi maçındaki yönetimiyle ev sahibi takım olan Beşiktaş’ın sert tepki gösterdiği FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, MHK’den kötü not aldı. Mücadelenin gözlemcisi Somer Karakaş’ın hakem Palabıyık’a 7.8 verdiği ve bu notun “Bariz önemli bir hata” anlamına geldiği öğrenildi. MHK’nın gözde hakemlerinden olan Ali Palabıyık’ın özellikle Lens’in golünde oyunu başlatıp, sonra da golü iptal etmesi siyah beyaz hata olarak değerlendirilip, 0.4 puan kırılmasına neden oldu. PALABIYIK DİNLENDİRİLECEK Palabıyık’ı yakan ikinci olay ise “önleyici hakemlik” yapamaması olduğu öğrenildi. Karşılaşmanın 41. dakikada Fenerbahçeli Van Persie’nin rakip takımdan Tosic’i attırmasıyla sonuçlanan gerilim öncesinde kartlarını kullanmadığı Ali Palabıyık’ın notu 0.2 kırıldı. Hakem Ali Palabıyık, 2 ya da 3 hafta dinlendirileceği gelen bilgiler arasında.