Paredes kararını değiştirdi

Galatasaray’ın talip olduğu ancak kariyerini İtalya veya İspanya’da sürdürmek istediği için sarı kırmızılıların teklifine olumsuz yaklaşan Leandro Paredes kararını değiştirdi.

Paredes kararını değiştirdi
07 Ağustos 2023 - 09:34
Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'ın bir süredir bitirmeye çalıştığı Leandro Paredes transferi konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

İtalya ve İspanya kulüplerinden beklediği teklifi alamayan Leandro Paredes, rotasını Galatasaray’a çevirdi.

Yıldız oyuncunun menajeri bu hafta içi İstanbul’a gelip Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile görüşecek. 

Icardi fikrini değiştirdi

Paredes’in fikrini değiştirmesinde yakın arkadaşı Mauro Icardi’nin Galatasaray’a imza atması da etkili oldu. Icardi de devreye girerek Paredes ile görüştü ve İstanbul hakkında bilgi verirken Galatasaray’ın hedeflerini aktardı.

Kiralık olarak forma giydiği Juventus’a veda eden, yeni sezon planları arasında yer almadığı PSG’yle de yolları ayırmaya hazırlanan Paredes'in Galatasaray’a senelik 2.5 milyon Euro maaş ve 4 yıllık kontrat üzerinden “Evet” cevabı vererek beklemeye geçtiği iddia edilmişti.

Sarı-Kırmızılı kulübün PSG ile bonservis görüşmelerini tamamladığında son anda başka bir aksilik çıkmazsa transferin resmiyete kavuşması bekleniyordu. Paredes’in vatandaşı ve eski takım arkadaşı Icardi’yle de sık sık Galatasaray hakkında sohbet ettiği iddia edilmişti.

Lazio'yu reddetti

Sarri’nin isteği üzerine Galatasaray’ın orta sahası Lucas Torreira ile ilgilenen Lazio, daha sonra ise sarı kırmızılı ekibin transferdeki önemli hedeflerinden Leandro Paredes’e yönelmişti. İtalyan kulübünün hem PSG’ye transfer teklifi yaptığı hem de Paredes’in menajeriyle masaya oturduğu iddia edilmişti.

Deneyimli oyuncunun, Galatasaray’la prensip anlaşmasına vardıktan sonra araya giren Lazio’ya, “Şampiyonluğa oynayan bir takımda olmak istiyorum” diyerek olumsuz yanıt verdiği öne sürülmüştü. (Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum