Paris SG - Man. City muhtemel 11'ler

PSG ile Manchester City, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Paris SG - Man. City muhtemel 11'ler
28 Nisan 2021 - 00:36
Paris Saint-Germain ile Manchester City, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Parc des Princes Stadumu'nda oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Mücadele saat 22:00'den itibaren beIN Sports 1'ten naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

PSG: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa, Gueye, Paredes, Veratti, Maria, Neymar, Mbappe

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Zinchenko, De Bruyne, Rodrigo, İlkay, Mahrez, Foden, Jesus

Eksikler

PSG: Bernat

Takımların son durumu

Ligue 1'de zirve yarışında son 4 haftaya girilirken Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formalarını giydiği Lille'in gerisinde kalan PSG, Şampiyonlar Ligi'nde özel bir sezon geçiriyor. Son 16 turunda Barcelona'yı rahat bir şekilde saf dışı bırakan Fransız ekibi, çeyrek finalde ise son şampiyonu devirmeyi başardı. İlk maçta rakibini Almanya'ya 3-2 mağlup eden Pochettino'nun öğrencileri, evindeki kayba rağmen yarı final biletini aldı.

Premier League tamam, sırada Devler Ligi

Premier League'de şampiyonluğa çok yakın olan Manchester City, yıllardır hedeflediği ancak başaramadığı Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmış durumda. Barcelona sonrası bu kupayı hiç kazanamayan Pep Guardiola, zafere hiç olmadığı kadar yakın.

Manchester City önde

Manchester City ile PSG arasında oynanan 3 maçın 2'si berabere bitti. 2015-2015 sezonunda oynanan son karşılaşmayı ise İngiliz ekibi 1-0'lık skorla kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum