Paris SG transferini resmen açıkladı! 50 milyon euro

Fransa Ligue 1'in şampiyonu Paris SG, geçen sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisinin alındığını açıkladı.

Paris SG transferini resmen açıkladı! 50 milyon euro
31 Mayıs 2020 - 12:27 - Güncelleme: 31 Mayıs 2020 - 14:56

Son yıllarda yaptıkları görkemli transferlerle Ligue 1'e ambargo koyan ve Şampiyonlar Ligi'nin daimi favorilerinden biri haline gelen Paris SG, yeni sezonun ilk büyük transerini gerçekleşti.

Paris Saint Germain, sezon başında kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisinin Inter'den alındığını ve başarılı golcü ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Resmi rakamlar açıklanmasa da Paris SG'nin bu transfer için Inter'e 50 milyon euro bonservis ve 9 milyon euro bonus ödemesi bekleniyor.

Corona virüsü sebebiyle teklifi düşürdü

İngiliz basınında yer alan haberlerde; PSG'nin ilk etapta Icardi'nin sözleşmesinde 70 milyon euroluk fesih bedeli konusunda adım attığı ancak koronavirüs salgını sebebiyle teklifni 50 milyon euroya indirdiği vurgulandı.

Geçen yaz takımın başına Antonio Conte'nin gelmesinin ardından Inter'de gözden düşen Icardi, sezon içerisinde sık sık PSG'de kalmak istediğini söylemişti.

PSG'de geçtiğimiz sezon 31 maça çıkan 27 yaşındaki Arjantinli santrfor, 20 gol attı ve 4 asist yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum