Paris'te ilk görüşme!

Fenerbahçeli bir yetkili, Paris’te Moussa Dembele’nin menajeriyle bir araya gelerek görüşmeleri resmen başlattı. Öte yandan Lyon Sportif Direktörü Juninho da İstanbul’a seyahat etmeye hazırlanıyor. Üstelik gündeminde sadece Pelkas yok!

Paris'te ilk görüşme!
14 Ağustos 2021 - 12:06 - Güncelleme: 14 Ağustos 2021 - 12:09
Fenerbahçe ile Lyon arasında hareketli günler başladı. Sarı- Lacivertliler, Fransız devinin golcüsü Moussa Dembele’yi istiyor. Fransa’dan gelen haberlere göre, Fenerbahçe’den bir yetkili, Dembele’nin menajeriyle Paris’te bir araya geldi. Böylece ilk görüşme gerçekleşti. Yönetim, yıldız futbolcuyu ikna etmesi halinde Lyon ile bir şekilde anlaşma sağlanacağına inanıyor.

Ozan'ı da istiyorlar

İki kulüp arasında oyuncu talebinde bulunan tek taraf Fenerbahçe değil. Fransız ekibi de Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Üstelik sadece gündemdeki Dimitris Pelkas için değil. Lyon, Ozan Tufan’ın da peşinde! Lyon Sportif Direktörü Juninho Pernambucano’nun önümüzdeki günlerde bir menajerle birlikte İstanbul’a geleceği öğrenildi. Brezilyalı futbol adamı, hem Pelkas’ın hem de Ozan’ın şartlarını soracak.

Takas mı para mı?

Bu görüşmede Moussa Dembele konusu da masaya yatırılacak. Taraflar, olası transferlerde nasıl bir yol izleyebilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunacak. Anlaşmada takas formülü kullanılabilir. Diğer yandan iki kulübe de FFP ve limit konusunda avantaj sağlaması halinde transferlerin sadece parayla gerçekleşmesi de muhtemel.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum